Ålandstravets Blogg

Här hittar du nyheter och viktig information!

Arkiv för Ålandstravets Blogg

Här hittar du nyheter och viktig information men också inlägg från gästbloggare samt vårt egenproducerade innehåll i form av intervjuer, reportage, loppfilmer, pressreleaser m.m..

Hästgala 2019

Pristagare på hästgalan I lördags firade hästvärlden år 2019. På galan prisades flera inom travsport, ridsport och islandshästsporten. Följande fick pris under galan: Ridsport Årets Fighter - Wilma Schönberg & SRH Costosa Årets Inspiratör - Suvi Söderlund...

läs mer

Jari Åkerfeldts Rank & Tips Oktobertravet 2019

Jari Åkerfeldts Rank & Tips inför Oktobertravet med V65-spel på Ålandstravet i Mariehamn den 5 oktober. Utöver rankningen så berättar Jari här också i videoformat (från fredag eftermiddag) om hur han ser på samtliga nio lopp.

läs mer

Inställt Trav den 17 Augusti

Vi måste tyvärr meddela att travet den 17 augusti ställs in pga för få anmälningar. Inställda evenemang är aldrig att föredra som regel och vi tycker givetvis att det är tråkigt för alla inklusive våra partners och sponsorer.

läs mer

ÅLÄNDSKA SEGRAR I SVERIGE

Samtidigt som de flesta ser sommaren som semestertider så är det högsäsong för våra travtränare och deras älskade travhästar. De åker då land och rike runt för att vinna lopp och dra in pengar åt sina hästägare.

läs mer

Eftersnack Dubbeltravet 2019

Eftersnack Dubbeltravet 2019, en helg som började i moll men slutade i dur. Många fina travlopp med flera dramatiska dueller och andra dagen fick vid dessutom riktigt fint väder. En storskräll i form av en extra rolig hemmaseger och mycket, mycket mer..

läs mer

BESÖK VÅRA PARTNERS