Eftersnack

Nu är säsongspremiären avklarad.

Ett stort tack till alla funktionärer, aktiva, partners och sponsorer och givetvis till vår kära publik. Det är alla ni tillsammans som gör dessa tävlingar möjliga. Denna kväll bjöds vi på fint väder, på eftermiddagen var det till och med lite kvavt. Senare framåt kvällen så kylnade det dock till ordentligt och vi påmindes alla om att det fortfarande är vår.

Vi är nöjda med försäljningen i vårt café och vid uteserveringen, våra hamburgare från Dahlmans var mycket uppskattade och sålde slut! Vi vill också rikta ett särskilt stort tack till Nya Åland, Västerbo Stuteri och Ab Lantbruk som bidrog med vinnartäcken åt våra tävlande ekipage. Hederspris delades också ut från Eckerö Linjen (en middagskryssning för två). Alla ekipage fick också vackra blomsterbuketter från Rosenblads Trädgårdsbutik och Blomsterting.

Åländska framgångar

Vi bjöds på flera rafflande upplopp denna kväll och det var verkligen ”hårt i mål” mer än en gång. Det blev tyvärr ingen hemmaseger men väl tre stycken andra placeringar och två tredje placeringar.

Lopp 1

Tvåa blev Wyldstyle, tränad och körd av Roald Eriksson.

Lopp 3

Tvåa blev Jeppas Sputnik, tränad av Emma Eriksson och körd av Cleas Sjöström.

Lopp 4

Tvåa blev Watchout’s Freija , tränad av Ronja Norrgård och körd av Thomas Ahlqvist

Trea blev Alert Hight, tränad av Mathias Sandberg och körd av Lukas Svedin

Lopp 5

Trea blev Unreturned Love, tränad och körd av Ralf Göstas.

Storskräll

Vår tipsexpert ATG-profilen Jari Åkerfeldt låg rätt på det hela i stora drag men han liksom de flesta missade storskrällen Vacqueyras (Thomas Åhlund a) som vann säkert till 68,21 gånger pengarna. Kvällens dominant var annars Harri Koivunen med hela tre segrar.

Här hos ATG hittar du hela resultatlistan.

Vi gratulerar alla vinnare och blickar samtidigt framåt mot vårt nästa evenemang här på Ålandstravet som är Bilbingo nu på torsdag den 16 maj.

BESÖK VÅRA PARTNERS