Bli Medlem

Här hittar du den information som du behöver för att bli aktiv medlem eller stödmedlem.

Bli Medlem

Som medlem i Ålands Hästsportförening r.f. går du in gratis på alla trav- och ridtävlingar som ordnas av oss. Du får också vårt programblad gratis samt kaffe och bulle i vårt café under årets travtävlingar.

Som medlem har du även möjlighet att köpa stallbackskort vilket ger dig möjlighet att köra snabbjobb på vår 1000-meters oval. Det går också bra att ta ut ridhästar på ovalen för att exempelvis vänja dem vid ny miljö.

Ridhästar har också tillgång till flera ytor innanför ovalen där det går bra att ställa ut hinder som finns att tillgå på anläggningen.

Slutligen har du som medlem möjlighet att hyra anläggningen för olika evenemang till förmånligt pris som offereras gratis. Även icke medlemmar kan hyra anläggningen men utan medlemsrabatt.

Stallbackskortet

För att träna på anläggningen som senior krävs ett stallbackskort utöver medlemsskapet. Juniorer (under 18 år) tränar dock både på ovalen och på innerplan utan stallbackskort.

Gruppkortet

Om ni är flera hästägare i samma stall så kan ni gå samman och köpa ett gemensamt stallbackskort, ett så kallat ”gruppkort”. Kom ihåg att fylla i samtliga hästägare/ryttare och hästar som ska förknippas med gruppkortet.

Prislista

Här ser du vad de olika medlemsnivåerna, stallbackskortet och gruppkortet kostar.

  • Medlem, junior = 10€
  • Medlem, senior= 20€
  • Stallbackskort= 100€
  • Gruppkort, 1-3 hästar = 150€
  • Gruppkort, 4-6 hästar = 250€
  • Gruppkort, 6-9 hästar = 350€
  • Gruppkort, 10> hästar = 400€

Fyll i formuläret

Fyll i formuläret nedan så skickar vi ut ditt medlemsbrev med stallbackskort etc.

Obeservera att medlemsanmälan är bindande!

BESÖK VÅRA PARTNERS