Ålandstravets Blogg

Här hittar du nyheter och viktig information!

Arkiv för Ålandstravets Blogg

Här hittar du nyheter och viktig information men också inlägg från gästbloggare samt vårt egenproducerade innehåll i form av intervjuer, reportage, loppfilmer, pressreleaser m.m..

Jari Åkerfeldts Rank & Tips Oktobertravet 2019

Jari Åkerfeldts Rank & Tips inför Oktobertravet med V65-spel på Ålandstravet i Mariehamn den 5 oktober. Utöver rankningen så berättar Jari här också i videoformat (från fredag eftermiddag) om hur han ser på samtliga nio lopp.

läs mer

Inställt Trav den 17 Augusti

Vi måste tyvärr meddela att travet den 17 augusti ställs in pga för få anmälningar. Inställda evenemang är aldrig att föredra som regel och vi tycker givetvis att det är tråkigt för alla inklusive våra partners och sponsorer.

läs mer

ÅLÄNDSKA SEGRAR I SVERIGE

Samtidigt som de flesta ser sommaren som semestertider så är det högsäsong för våra travtränare och deras älskade travhästar. De åker då land och rike runt för att vinna lopp och dra in pengar åt sina hästägare.

läs mer

Eftersnack Dubbeltravet 2019

Eftersnack Dubbeltravet 2019, en helg som började i moll men slutade i dur. Många fina travlopp med flera dramatiska dueller och andra dagen fick vid dessutom riktigt fint väder. En storskräll i form av en extra rolig hemmaseger och mycket, mycket mer..

läs mer

Bilbingon den 13 juni inställd pga inbrott!

Vi får tyvärr meddela att Ålandstravet har utsatts för inbrott. Som det ser ut så har inbrottet skett under natten mellan tisdag den 11 juni till onsdag den 12 juni. Polisen är på brottsplatsen nu och säkrar fingeravtryck m.m.

läs mer

BESÖK VÅRA PARTNERS

Vill du bli medlem i Ålands Hästsportförening?